Pa smo hodili naokrog. Aktivno. Preživljali smo prosti časi na nam najljubši način. Nogomet in hamburger. Pa seveda obvezna začimba, ki ji pravimo smeh.

Z učenci smo se dogovorili, da si bomo v jesenskem ciklu naših potepanj ogledali nogometno tekmo s Celjem. V NK Maribor so nam prijazno dostavili zastonj karte (hvala, NK Maribor) in naše odštevanje do tekme, ki se je odvijala  26.10.2019, se je lahko pričelo. Načrtovanje odhoda, dogovarjanje o »obvezni opremi« – saj veste, če bi bil dež, sneg ipd. so potekala nemoteno. Nekateri učenci so bili na tekmi prvič, nekateri so že prekaljeni mački. Šali, majice, »hudiji« in drugi rekviziti so krasili našo skupino.

Navijali smo srčno, ura je hitro brzela. Naši so zmagali. Zadovoljni smo odšli iz stadiona. A ne še domov!

Ni nogometne tekme brez dobre hrane. Privoščili smo si hamburger, se urili v plačevanju in rokovanju z denarjem in se veliko pogovarjali. Pa niti ne o šoli. Bolj o vtisih s tekme, o tem, če je hamburger dober in zlasti o tem, kje in kako bo potekal  naš naslednji izhod. Vas zanima? Verjamemo. A počakati boste morali še kakšen mesec. Sigurni pa smo, da bo potekal aktivno in da se bomo ponovno lepo imeli.

Breda Bertalanič Stergar

Irena Šmajgert

Jani Stergar

(Skupno 60 obiskov, današnjih obiskov 1)