Select Page

Spoštovani starši,

ponovno vas obveščamo, da bo šola od ponedeljka, 16. marca 2020, do preklica zaprta.

V vodstvu Mestne občine Maribor so upoštevajoč epidemiološke razmere – v našem okolju že imamo potrjene okužbe – odločili, da bodo od ponedeljka, 16. marca 2020, do preklica vsi naši vrtci in osnovne šole zaprti. Ocenili so, da bi z združevanjem otrok na istem mestu v času epidemije zelo težko uspešno izvajali vse zaščitne ukrepe in priporočila zdravstvene stroke, s tem pa bi izničili prizadevanja naše države in mesta Maribor za zajezitev širjenja okužbe Covid-19. Prav tako več ni dovoljena organizacija nujnega varstva otrok, prepoved pa velja do prenehanja razlogov zanjo, kar bo ugotovila vlada s sklepom, ki ga bo objavila v Uradnem listu Republike Slovenije.

V naslednjih dneh skupaj z otroci preberite kakšno knjigo, preglejte in ponovite že predelano učno snov ter se pogovarjajte in razmišljajte tudi o prijetnih temah. Predvsem pa se veliko gibajte na svežem zraku in bodite odgovorni ter upoštevajte navodila pristojnih služb.

V naslednjem tednu boste od vaših razrednikov dobili nekaj navodil za delo doma v času od 23.3.2020 dalje. V naslednjem tednu se bomo tudi še dogovorili, kako bi še lahko najbolje vzpostavili domače delo in komunikacijo z vami na daljavo.

Za kakršnekoli informacije ali pojasnila lahko pokličete na 031798802.

Vse dobro.

 

(Skupno 172 obiskov, današnjih obiskov 1)
Accessibility