Učenci od 1. do 3. razreda pričnejo s poukom v ponedeljek, 18. 5. 2020.

Učenci 9. razreda pričnejo s poukom v ponedeljek, 25. 5. 2020.

Starši v šolo ne vstopate. Učenci vstopajo in izstopajo pri glavnem vhodu v šolo. V šolo jih odpelje informatorka ali drugi delavec šole. Od 8.10 naprej je šola zaklenjena (da omejimo vstop nenapovedanim osebam). Vrata se odklenejo ob odhodu učencev domov.

Učenci se razkužujejo ob vstopu v njihovo učilnico pred pričetkom pouka. Med sabo držijo razdaljo 1,5–2 m. V pomoč so jim oznake. Šolskih potrebščin si ne izmenjujejo. Učenci od 1. do 3. razreda šolske potrebščine prinesejo v šolo in jih ne nosijo domov. Učenci 9. razreda šolske potrebščine nosijo s seboj in skrbijo, da so razkuženi.

Učenci so ves čas pouka in med odmori v svoji učilnici, vsak na svojem označenem sedežu. Pouk v največji možni meri poteka tudi na prostem v neposredni okolici šole. Malica je postrežena v učilnici in za 1.triado tudi kosilo.

Starši po pouku oz. podaljšanem bivanju ob dogovorjeni uri pri vratih pozvonite in otroke počakate pred šolo pod nadstreškom. Upoštevajte varno medosebno razdaljo (1,5–2 m).

Vozni red šolskih prevozov je spremenjen. Vse informacije ste starši dobili od razrednikov. Spremembe vam bomo javljali sproti.

Podrobna pravila ravnanja na šoli najdete tukaj.

Vsi se bomo potrudili, da  se bodo vaši otroci v šoli počutili varno in prijetno. Tudi vas prosimo za razumevanje in sodelovanje  in skupaj nam bo uspelo.

Vse dobro,

Kolektiv OŠ Gustava Šiliha Maribor

 

(Skupno 94 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost