Dragi učenci in starši,

logopedinje na šoli vas vabimo k spodbujanju govora in jezika na nekoliko drugačen način. Pošiljamo vam učne liste in gradivo, ki vam lahko v teh dneh krajšajo čas. Vsak teden bomo v spletno učilnico naložile nove vsebine.

Starše prosimo, da svojim otrokom pomagate pri izpolnjevanju gradiv. Tako bomo ohranili, kar so otroci že usvojili. Vaje za izvedbo naj ne bodo dodatna obveza, pač pa popestritev vsakdana. Rešite in naredite, kolikor zmorete.

Prilagale bomo tudi zanimive igre, ki jih lahko skupaj počnete doma in tudi poučne aplikacije, ki jih lahko brezplačno naložite na tablične računalnike ali telefone.

Vsebine najdete v mapi Logopedske obravnave. Gradivo, ki je namenjeno vašemu otroku ima v naslovu dokumenta zapisane zadnje 3 številke EMŠO vašega otroka (imen zaradi varstva osebnih podatkov ne moremo pisati).

Želimo si, da so vaje za vas koristne in razumljive. Morebitna vprašanja, izpolnjeno gradivo, fotografije lahko pošljete na naše elektronske naslove:

Mateja Šilc: tejasilc@gmail.com

Mateja Hliš: mateja.hlis1@guest.arnes.si

Katja Letnik: katja.letnik@gmail.com

Breda Gaberc: breda.gaberc@gmail.com 

Vesele bomo tudi kakšnega vašega sporočila. Povejte, kaj počnete te dni, kako preživljate čas, ali že pogrešate šolo, vam lahko kako drugače stopimo naproti …

Bodite zdravi in pazite nase.

Lep pozdrav od logopedinj Mateje Šilc, Mateje Hliš, Katje Letnik in Brede Gaberc.

(Skupno 99 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost