Select Page

Spoštovani starši!

Pred nami je teden, ko se začenja novo šolsko leto.

Vse informacije glede začetka pouka boste prejeli od razrednikov v ponedeljek, 30.8.2021.

V novem šolskem letu si seveda vsi želimo ves čas ostati zdravi in ostati v šoli. Tako bomo še naprej upoštevali ukrepe za preprečevanje okužbe s COVID 19, ki smo jih upoštevali že v lanskem šolskem letu. Verjamemo, da nam je v lanskem šolskem letu s skupnimi močmi uspelo preprečiti večje širjenje bolezni, kar si seveda želimo tudi letos. Naše odgovorno ravnanje je zagotovo tisto, s katerim lahko največ doprinesemo k preprečevanju širjenja COVID 19.

Obveščam vas tudi, da smo prejeli okrožnico MIZŠ glede samotestiranja na SARS – CoV-2 za učencev zadnje triade (7.- 9. razred) in učencev od tretje do šeste stopnje Posebnega programa vzgoje in izobraževanja.

Vsak učenec je upravičen do 5 antigenskih testov na mesec, prevzeli pa jih boste lahko v lekarnah od ponedeljka, 30. 8. 2021 dalje. Za učence, rojene od 1. 1. 2001 dalje, bo za prevzem testov dovolj le zdravstvena izkaznica, za starejše učence pa boste potrebovali tudi potrdilo o šolanju.

Vsi, ki potrebujete potrdila, jih boste prejeli od razrednikov najkasneje v torek, 31. 8. 2021, po že ustaljenih poteh komunikacije.

Se vidimo v sredo, 1. 9. 2021, ko začenjamo tudi uradno skupno pot z Domom Antona Skale Maribor ter novim nazivom:

CENTER ZA VZGOJO, IZOBRAŽEVANJE IN USPOSABLJANJE GUSTAVA ŠILIHA MARIBOR.

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)
Accessibility