Božični bazar

Spoštovani sodelavci in starši,

prihaja čas praznikov, zato smo v tem času še bolj naklonjeni in pripravljeni na sodelovanje, da pomagamo drugim, da osrečimo sebe in druge ter tako poskrbimo za še večjo čarobnost prihajajočih praznikov.

In če se sprašujete komu boste letos pomagali in koga osrečili ter pričarali čarobne praznike zase, svoje najdražje, prijatelje, sosede,… je edini pravi odgovor:

ŠOLSKEMU BAZARJU MI GUSTA.

Ker zaradi vaše in naše varnosti ne moremo izpeljati že tradicionalnega Šolskega bazarja v šoli, smo samo za vas pripravili Spletni katalog ustvarjalnosti MI GUSTA, ki so nastale izpod rok naših učencev in zaposlenih ter učencev in staršev v času dela na daljavo.

Vaš izbor ustvarjalnosti MI GUSTA lahko sporočite vsak delovnik od 9.30 do 10.30 ure, na telefonsko številko 041 309 084 ali na e- naslov aleksandra.milosic@guest.arnes.si ali v spletni učilnici šole Šolski bazar MI GUSTA od petka, 4. 12. 2020 naprej do izpraznitve kataloga. Seveda pa lahko še vedno prispevate na račun Šolskega sklada TRR SI56 01270-6030690156 sklic na številko SI 00 299006.

Po oddanem izboru vas bomo obvestili, kako lahko prispevate in dvignete ustvarjalnosti MI GUSTA pred šolo. Po dogovoru vam lahko vaš izbor tudi dostavimo na dom ali pošljemo po pošti.

Zbrani prispevki bodo v celoti namenjeni Šolskemu skladu OŠ Gustava Šiliha Maribor za potrebe različnih dopolnilnih in pestrih dejavnosti za učence, ki jih drugače ne bi mogli izpeljati.

Hvala vam, ker kljub trenutni situaciji cenite in podpirate naše delo, trud, učenje, pridobivanje znanj, sposobnosti in zmožnosti in na ta način ostajamo ali postajamo vaši najboljši, najkreativnejši umetniki MI GUSTA in hvala vam za vaše dragocene prispevke.

Ekipa šolskega bazarja MI GUSTA

(Skupno 571 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost