Spoštovani starši in vsi prijatelji Centra Gustava Šiliha Maribor

V začetku maja smo v čudovitem ambientu pred našim Centrom Gustava Šiliha Maribor v sodelovanju s študentskim orkestrom Maribor izvedli Dobrodelni koncert pod brezami in tako začeli z akcijo zbiranja denarja za kombi, ki ga naši otroci in mladostniki potrebujejo za vključevanje v okolje, za lažje učenje za življenje ter za  premagovanje vseh majhnih podrobnosti vsakdana, ki so za večino ljudi samo preprost gib, misel ali dejavnost, našim otrokom in mladostnikom pa predstavljajo vrh strme gore, na katero ne moremo peš, lahko pa se nanjo odpeljemo s kombijem.

Pravijo, da je največja umetnost poslušati nekoga in ga tudi slišati. Iskreno smo hvaležni vsem, ki ste nas slišali in nam pomagali z vašim prispevkom približati naš cilj.

Slišal pa nas je tudi Luka Dončič.


// VIR: www.uresnicimosanje.si  //

Vsi učenci in zaposleni Centra Gustava Šiliha Maribor  smo se v tem tednu neizmerno razveselili donacije našega »velikega« športnika Luka Dončiča, ki nam je nakazal sredstva za nakup kombija in ureditev dvigala v Domu Antona Skale.

 

Tako se nam je odprlo tisoč različnih možnosti, da se zapeljemo preko ovir, ki se nam postavljajo na pot.
Otroci in mladostniki kličejo:

 

Hvala Luka, imamo te radi in veseli bomo tvojega obiska

Naša dobrodelna akcija je tako zaključena in veselje v našem Centru Gustava Šiliha Maribor je veliko in čisto primerno približajočemu se poletju. Zaradi vsem znane situacije v svetu, bomo na kombi čakali še nekaj mesecev, a to bo prijetno pričakovanje.

Zaobljuba naših športnikov, ki sodelujejo v »Specialni olimpiadi« pravi:

Če ne morem zmagati, naj bom pogumen v svojem poizkusu.

Mi bomo pogumni še naprej.
Luka Dončič pa dokazuje, da ni velik samo po centimetrih,
ampak še večji v svojem srcu. 💜

Hvala Luka in vsi, ki ste nas slišali.

Učenci in zaposleni Centra Gustava Šiliha Maribor

(Skupno 825 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost