V prejšnjem tednu smo se res imeli dobro. V šoli, domu in v vrtcu so potekale različne aktivnosti v sklopu Tedna otroka.

Na šoli je ekipa šolske svetovalne službe, podaljšanega bivanja in učiteljev pripravila zanimive dejavnosti za učence. Razredi so posamezne aktivnosti izpeljali že v sklopu svojih aktivov, nekatere vsebine pa so bile pripravljene na ravni celotne šole.

Z dejavnostmi smo skušali krepiti občutek pripadnosti: skupini, razredu in šoli. Zaživela je skupnost. V aktivnosti so bili vključeni tudi zaposleni, kar je celotni akciji dalo še pomembnejši pečat. Nekatere vsebine so se odvijale cel teden, druge smo pripravili v pete, ko smo imeli Maraton povezovanja Skupaj se imamo dobro.

Tako smo cel teden skupaj pletli šal v šolski avli, izdelovali šolsko drevo, sodelovali v igri spoznajmo se / jezikovna telovadba. Po šoli je od razreda do razreda potovala skupna knjiga Tri skokice, ki je nosila pomembno sporočilo.

V petek so sledile še druge aktivnosti. Pravi maraton! Nastajala je razredna palačinka velikanka, učenci so ustvarjali portrete, se preizkušali v različnih nalogah na Kolesu sreče, se povezovali v gordijski vozel, izdelovali žogice za umirjanje, sodelovali pri igri s padalom in izdelovali papirnata letala.

Hvala vsem, ki ste pomagali soustvariti ta Teden otroka, ki je imel, prepričani smo, pozitiven vpliv na vse nas. Slišali smo smeh, začutili energijo drug drugega in skupaj sodelovali v dejavnostih, ki so nam prinesle štampiljko za naše kartončke.

Uganete, kaj je pisalo na kartončku, ko si zbral vse štampiljke?

 

Res je: »SKUPAJ SE IMAMO DOBRO.«

 

Ekipa za pripravo dejavnosti v sklopu Tedna otroka

✨ FOTOUTRINKI

*KLIK NA FOTOGRAFIJO ZA OGLED POLNE VELIKOSTI*

(Skupno 115 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost